Firkantet trampolin

I dag er langt de fleste trampoliner, som sælges til private og til at bruge i haven, runde. Det er dog stadig muligt at finde visse sider, som forhandler firkantede trampoliner. Prisen ligger fra ca. 2.000 kroner og opefter – og her er et udvalg.

 

Er du af specielle årsager på jagt efter en firkantet trampolin til haven – måske fordi du har en mindre have eller mindre plads – så vil du finde ud af, at udbuddet er langt mindre, end hvis den skulle have været rund. Dog er det fortsat muligt at finde firkantede trampoliner – her er et udvalg:

Firkantet Blue Mountain trampolin fra Silvan
I deres webshop forhandler Silvan en firkantet trampolin med målene 210 x 300, 68 kraftige fjedre og en max belastning på 150 kg. Den koster i skrivende stund 1.999 kroner og skal du have sikkerhedsnet med, skal du lægge 829,95 til prisen.
Se trampolinen her.

Firkantede trampoliner fra Trampolincenter.dk
Måske er du på jagt efter den bedste kvalitet – måske skal du bruge trampoliner i dit erhverv eller til din sportsgren – hos Trampolincenter.dk er der lige nu 5 forskellige firkantede trampoliner til salg. Priserne starter på 5.875 kroner og topper på mere end 27.000 kroner.

Billigst er Sportsjumper, der målretter sig private haver, og dyrest er Gigant, som primært målretter sig de seriøse trampolinspringere, som mestrer redskabet på et højt niveau.
Se udvalget her.

Firkantet Berg ToysTrampoline EazyStore hos sport-tiedje.dk
Den sidste trampolin vi i denne artikel vil nævne, er Bergs ToysTrampoline EazyStore, som kan erhverves hos Sport-tiedje.dk og som beskrives som “solid, sikker og holdbar”. Siden det er en EazyStore, kan trampolinen klappes sammen og opbevares nemt og pladsbesparende. Den koster i skrivende stund 4.682 kroner.
Se trampolinen her.

One thought on “Firkantet trampolin

  1. Pingback: 5 typer af trampoliner – Trampolin Tilbud