Trampoliner på tilbud lige nu – uge 14 – 2015

I denne uge – lige nu – kan du finde attraktive priser og tilbud på trampoliner i bl.a. Coop, Jysk, Silvan og Jem & Fix. Se de gode tilbud opridset her, og få så købt trampolinen allerede fra foråret af, så den kan skabe glæde hele det varme halvår.

 

God pris på trampolin i Jysk
Jysk har en trampolin inkl 192 cm. sikkerhedsnet til 1.000 kroner. Det må siges at være billigt. Trampolinen har en diameter på 305 cm. Vil man have den helst store model på 426 cm, så koster det samlet set 1.500 kroner. Stadig billigt – husk at tjekke om kvaliteten også følger med.

  • Trampolin tilbudet gælder i Jysk indtil den 04. april 2015.

I Silvan sparer du 30% på alle trampoliner!!
Indtil den 3. april 2015 kører Silvan med en fin tilbudskampagne, hvor du kan spare 30% alle trampoliner og tilbehør til trampoliner. Se mere på Silvan.dl.

Trampolin tilbud i Silvan

Tilbud på trampoliner i Jem & Fix
For bare 1.195 kroner kan du i Jem & Fix købe en trampolin inkl. sikkerhedsnet og kantpude. Trampolinen er en stor model med en diameter på 427 cm. Se billedet herunder med et udsnit af Jem & Fix’s tilbudsavis.

Jem Fix Tilbud Trampolin

Coop kører også tilbud på kvalitetstrampoliner
Også Coop kører i øjeblikket – og helt til den 12. april – forårstilbud på trampoliner. Priserne er lidt højere end ovenstående, men man må formode, at kvaliteten følger med. Se tilbudene herunder i billedet fra tilbudsavisen.

Coop tilbud