Mere om trampoliner fra Berg

Berg er et kendt og velrenommeret mærke inden for trampoliner, og som især producere mange forskellige udgaver af de populære havetrampoliner. Læs mere om Berg trampoliner herunder og se hvor du kan købe en Berg trampolin.

 

Hvad koster en Berg trampolin?
Det afhænger helt og aldeles af hvilken model, du vælger at købe, og hvor du køber din Berg trampolin. Måske er du heldig at finde et godt tilbud eller en rigtig god pris online.

Overordnet set så producerer Berg en lang række trampolinmodeller, som alle har forskellige priser. Priserne svinger typisk fra ca. 2.200 kroner for den billigste og mindste havetrampolin til omkring 8.000 kroner til en trampolin af ypperste kvalitet. Sammenligner man med et slagtilbud i Bilka eller Silvan, så er den billigste Berg trampolin allerede væsentligt dyrere – om kvaliteten er bedre afhænger selvfølgelig af hvilken trampolin man sammenligner med.

Dertil skal du beregne udgifter til eventuelt ekstraudstyr samt fragt / transport. Læs mere om ekstraudstyr til trampoliner her.

Hvilke trampoliner producerer Berg?

Som nævnt producerer Berg en lang række forskellige modeller, især inden for de store, runde havetrampoliner. Berg producerer dog også enkelte firkantede trampoliner. Læs mere om de firkantede trampoliner her.

Alt i alt producerer Berg i omegnen af 20 forskellige trampolinmodeller – nogle med sikkerhedsnet og nogle velegnede til at blive forsænkede. Hvis du vil se en liste over mulige Berg trampoliner, kan du klikke her.

Hvor kan jeg læse mere om Berg trampoliner?
Det kan du på Bergs officielle hjemmeside – bergtoys.com – her kan du læse mere om modeller, garantier, bestanddele og meget andet.

Hvor køber jeg Berg trampoliner?
Det kan du f.eks. gøre online. Prøv at søge på Google efter køb Berg trampoliner. Alternativt kan du forsøge at finde en Berg trampolin brugt. Læs mere om at finde en brugt trampolin her.

Tjek også Sport-Tidje, som har et fornuftigt udvalg af Berg trampoliner. Her vil der ligeledes være gratis fragt – en god ting, når man køber trampoliner online.