Trampolin tilbud i uge 30

Sol og sommer passer perfekt sammen med udendørsaktiviteter såsom trampolinspring. Herunder får du en oversigt over de bedste tilbud på trampoliner i uge 30 – fra den 22. juli til den 28. juli.

 

Vanen tro bringer trampolintilbud.dk en oversigt over ugens bedste priser på trampoliner. Det kan være du er i gang med at undersøge, hvor du lige nu kan finde gode tilbud og gode priser på trampoliner og trampolintilbehør – og så kan dette website hjælpe dig.

I denne uge er det især Harald Nyborg og JYSK, der kan prale af at sælge trampoliner på udsalg eller til gode priser. Se mere om dette herunder.

Trampolin tilbud i Harald Nyborg
Hvis du er hurtig, kan du til og med i dag (mandag d. 22 juli) købe en trampolin med diameter på 3,9 meter i Harald Nyborg til 978 kroner.

Dertil kan du købe beskyttelsesring til 199 kroner og et sikkerhedsnet til 499 kroner. Du kan se tilbudet på billedet til højre. Sikkerhedsnettet anbefales at tilkøbe til sikker trampolinspring. Du kan læse mere om sikkerhed ved havetrampolinen her.

Trampolin tilbud i JYSK
Til og med den 3. august (så i dette tilbud er altså lidt mere tid at løbe på) kan du i JYSK købe en ekstra stor trampolin med diameter 427 centimeter til billige 600 kroner. Du sparer 299 kroner.

Et tilhørende sikkerhedsnet er nedsat fra 850 til 499 kroner (eller en anden model nedsat fra 699 til 350 kroner) Se tilbudet på trampolin og udstyr i JYSK på billedet fra deres tilbudsavis herunder.

jysk tramplin

Andre websites og butikker med trampoliner på tilbud
Er du i gang med at forberede dig hjemmefra, før I fysisk tager ud for at kigge på trampoliner, så kan følgende websites anbefales: