Trampolin tilbud i uge 20

Ugens tilbud på trampoliner er opsummeret nedenfor. Få overblikket over de gode priser og tilbud – så bliver det nemmere at købe den rigtige trampolin.

 

Der er i denne uge tilbud på trampoliner i Bygma, Jem & Fix, Harald Nyborg, JYSK og Davidsens Tømmerhandel.

   • Trampolin tilbud i Bygma dækker over en trampolin med diameter 395 cm til 1.399 inkl. stige og kantmåtte. Hvis kvaliteten føles rigtig er det en fornuftig pris. Tilbudet gælder til og med 18. maj.
  • I Davidsens Tømmerhandel kan man få en trampolin med diameter på 305 cm inkl. sikkerhedsnet til 999 kroner. Billigt – især hvis kvaliteten er god. Som altid er det anbefalelsesværdigt at fornemme kvaliteten, før man køber. Ikke mindst når det drejer sig om et motionsredskab, som du med stor garanti lader dine børn lege på trampolinen. Tilbudet i Bygma gælder til og med 18. maj.
  • Jem & Fix sælger en stor trampolin med diameter 426 cm til 998 kroner. Sikkerhedsnet kan tilkøbes og koster 348 kroner. Gælder til og med 18. maj.
  • Trampolin tilbud i Harald Nyborg dækker over en trampolin med diameter 3,9 meter til 678 kroner. Derudover kan man købe sikkerhedsnet til 499 kr. Tilbudet gælder til og med 20. maj.
  • JYSK har i denne uge flere gode priser og tilbud på trampoliner af forskellige størrelser. Det drejer sig bl.a. om en trampolin med diamter 305 cm. inkl. sikkerhedsnet til 1.000 kroner. På dette tilbud sparer man 598 kroner. Tilbudet fra JYSKs tilbudsavis kan ses herunder. Tilbudet gælder til og med 25. maj.
Trampolin tilbud i JYSK

Trampolin tilbud i JYSK - klik for stor