Trampolin tilbud i uge 10

Her i uge 10 kan du bl.a. finde tilbud på trampoliner i Silvan og i Davidsens Tømmerhandel. Herunder har vi samlet tilbudene, så du hurtigt kan få et overblik over ugens priser.

 

Trampolin tilbud i Silvan
Silvan er en af de større spillere på markedet, når det gælder salg af trampoliner – og ikke mindst salg af trampoliner på tilbud. Herunder ses to trampoliner, som Silvan i denne uges tilbudsavis reklamerede for.

Det drejer sig om en trampolin med diameter på 396 cm. og rammecover til 1.199 kroner og en enorm Blue Mountain Deluxe trampolin med en diameter på hele 490 cm inkl. rammecover til 2.499 kroner. På sidstnævnte spares 500 kroner og der kan tilkøbes et sikkerhedsnet til 999 kroner – spar 200 kroner.

 

trampolin i silvan

trampolin i silvanTrampolin tilbud i Davidsens Tømmerhandel
Også Davidsens Tømmerhandel fører i denne uge en god pris på en trampolin inkl. sikkerhedsnet til sølle 999 kroner. Samme totalpris som man ofte kun kan købe en trampolin for (eller i visse tilfælde kun et sikkerhedsnet for).

Du kan se tilbudet på både trampolin og sikkerhedsnet fra Davidsens Tømmerhandel herunder. Det gælder indtil den 14. marts og kan også ses på hjemmesiden.
davidsens trampolin