Trampolin test

Dr.dk – Tjek af trampoliner til haven DR har allieret sig med to landsholdsspringere i redskabgsgymnastik for at teste tre forskellige trampoliner. Sammen afprøves tre af de modeller, som mange danskere har stående i haven. Der testes en trampolin fra …

 

Dr.dk – Tjek af trampoliner til haven
DR har allieret sig med to landsholdsspringere i redskabgsgymnastik for at teste tre forskellige trampoliner. Sammen afprøves tre af de modeller, som mange danskere har stående i haven. Der testes en trampolin fra Coop til knap 1.300 kroner, en trampolin fra Harald Nyborg til knap 1.200 kroner og en højkvalitets trampolin fra Bedsten Trampoliner til ca. 5.000 kroner.

Ekstrabladet – Test af trampoliner
Ekstrabladet har testet 7 trampoliner og vuderet dem på en skala fra 1-6. Vinderen blev af mærket Jumpree Royal med en samlet score på 5/6, skarpt forfulgt af en De-lux trampolin købt i Silvan, som fik den næstbedste vurdering. Helt i bunden af testen lå en anden model også købt i Silvan, nemlig en Blue Mountain trampolin, som fik den beskedne score på 1/6.

En ting er hvad ovenstående medier gennem deres tests vurderer – en anden er selvfølgelig, hvad du selv, eller andre i din nære omgangskreds, synes. Forhør dig derfor altid hos naboer eller venner, der allerede har købt en. Og prøv altid en trampolin før du køber den, hvis det er muligt.

Bedre test findes ikke.