Trampolin i Silvan

Silvan sælger trampoliner – af og til på tilbud – og både i deres webshop og i de fysiske Silvan-butikker. Læs mere om at købe en trampolin i Silvan.

 

I skrivende stund kan man købe to forskellige trampoliner i Silvan, hvoraf den ene af trampolinerne er på tilbud – måske i forbindelse med butikkens 43 års fødselsdag. Tilbudet har både været vist i Silvans trykte materiale og promoveret på deres website. Ugens bedste tilbud på en Trampolin er altså at finde i Silvan.

Tilbudet i Silvan består af en koksgrå, firkantet Blue Mountain trampolin på 210×330 cm. Der er fire galvaniserede stålben, 68 fjedre og Silvans trampolin kan klare en belastning på 150 kg. Som vi tidligere har skrevet om, så er de fleste trampoliner, som sælges i dag, runde. Men som Silvan her viser, så er det fortsat muligt at finde firkantede trampoliner – endda på tilbud. Læs mere om de firkantede trampoliner eller se Silvans tilbud her. Tilbudet skulle være gældende til den 22. oktober.

Screenshot fra Silvan.dk - tilbud på trampolin

Screenshot fra Silvan.dk - tilbud på trampolin

Forden dette tilbud forhandler Silvan også en anden trampolin, dog ikke på tilbud. Her er henholdsvis tale om en rund Blue Mountain trampolin med en diameter på knap 400 cm og 84 fjedre til 1.149 kroner. Til denne trampolin er det muligt at købe en springdug (den sorte måtte, man hopper på) til 349,95 kroner.

Vælger man at købe den firkantede trampolin, som Silvan i denne uge har på tilbud, via deres netbutik så skal man huske, at der foruden prisen på selve trampolinen tillægges 299,95 kroner for fragt & gebyrer. Det giver samlet set en pris på 1.998,95.