Trampolin i Bilka

Bilka sælger med jævne mellemrum trampoliner på tilbud. Lige nu har Bilka en trampolin med en diameter på 396 cm på tilbud. At Bilka sælger en sådan trampolin på nuværende tidspunkt af året, er nok ingen tilfældighed.

 

Update: Tilbudet fra Bilka er ikke længere aktivt.
Herunder kan du se opslaget, samt evt. finde andre relevante opslag.

– –

Nu hedder denne blog jo Trampolin Tilbud, og så er det på plads at vise et godt tilbud på trampoliner, som Bilka må siges at føre i denne uge. Man kan lige nu købe en trampolin i Bilka på 396 cm inkl. kantpuden til 999 kroner inkl. gratis levering. Dog medfølger sikkerhedsnet, trampolinstige ikke, og skal købes separat.

Bilka har trampolin på tilbud - screenshot fra Bilka.dk

Bilka trampolin tilbud - screenshot fra Bilka.dk

Hvor længe Bilka har denne trampolin på tilbud vides ikke. Men højst sandsynligt ugen ud. Hvis du besøger denne side i oktober eller endnu senere, er det altså ikke sikkert, at Bilka fortsat har tilbudet.

At Bilka har et godt tilbud på en trampolin lige nu – her i september måned, er vel ingen tilfældighed. Og det understøtter ligeledes det, som vi flere gange har skrevet om her på siden, nemlig at de gode tilbud på trampoliner må forventes at komme sidst på hoppe-sæsonen. Det er nogle store varer, og Bilka vil garanteret gerne bruge lagerpladsen til noget andet.

Bilkas trampolin har en højde på 89 cm, et stel af galvaniserede rør og ben (som både er galvaniserede indvendigt og udvendigt). Der er 80 fjedre, og så er trampolinen TÜV/GS godkendt. Bilka sælger også et sikkerhedsnet til trampolinen. Det koster lige under 500 kroner.

Du finder Bilkas tilbud på trampolinen her.