Tilbud på trampoliner i uge 9

Med marts måned kommer foråret og med foråret bliver der igen sat fokus og tilbud på trampoliner landet over. Vi har samlet de bedste tilbud på trampoliner i uge 9 – 25. februar til søndag den 3. marts herunder.

 

Det er hovedsagligt Bilka og Jysk der sparker gang i trampolinsæsonen med gode priser og tilbud på trampoliner og tilbehør til trampoliner. Herunder kan du se hvilke tilbud det konkret drejer sig om. Som altid har vi samlet ugens bedste priser og tilbud på trampoliner som kan have interesse for dig, der endnu ikke har en trampolin eller som mangler tilbehør eller udstyr.

Trampolin tilbud i Bilka
Konkret kan du i Bilka få en trampolin med diameter på 396 cm til 999. Du sparer 400 kroner. Der kan derudover tilkøbes en trampolinstige for 179 kr og et sikkerhedsnet for 649. Det anbefales altid at købe sikkerhedsnet til sin trampolin.

trampolin tilbud i bilka

Tilbudet i Bilka er gyldigt til d. 2. marts 2013


Trampolin tilbud i Jysk

Også Jysk kickstarter foråret med to solide tilbud på trampoliner. Det drejer sig om følgende to trampoliner inkl. sikkerhedsnet, hvilket du også kan se på billederne herunder:

  • Trampolin + sikkerhedsnet JOY’N FUN Ø305 til 1.299 kroner (før 1.698 kroner)
  • Trampolin + sikkerhedsnet JOY’N FUN Ø427 til 1.999 kroner (før 2.398 kroner)

Altså samme model i to vidt forskellige størrelser. Den på Ø305 cm er altså en forholdsvis lille havetrampolin mens den på Ø427 er forholdsvis stor. Det kan være havens størrelse, der afgør hvilken af de to trampoliner, der passer bedst til dig.

Du kan se de to tilbud i Jysk her og her eller på billederne herunder.

Jysk trampolinJysk trampolin tilbud