Tilbud på trampoliner i uge 26

I uge 26 kan du finde trampoliner på tilbud i Bygma, Bauhaus, Davidsens Tømmerhandel og Metro. Herunder kan du se, hvordan tilbudene ser ud i de forskellige butikkers tilbudsaviser. Det giver dig et godt overblik – hurtigt!

 

Trampolin tilbud i Bauhaus

Det er ikke ofte, at Bauhaus melder sig på banen for at have tilbud på trampoliner. Men i uge 26 – og til og med den 30. juni – kan du i Bauhaus købe en trampolin på 396 cm inkl. kantmåtte, sikkerherhedsnet og stige. Samlet pris 1.699, hvilet må siges at være et godt tilbud på et samlet trampolin sæt.

Trampolin tilbud i Bauhaus

Trampolin tilbud i Bygma

I Bygma kan man til og med den 30. juni købe et lignende sæt, som Bauhaus tilbyder (se ovenfor). Også Bygma sælger en trampolin med Ø396 inkl. stige og sikkerhedsnet til 1.699 kroner. Om det er samme trampolin, som Bauhaus sælger, vides ikke. Men er man på jagt efter et godt tilbud, kan det godt betale sig at besøge både Bygma og Bauhaus, for at vurdere i hvilket trampolin tilbud man får mest kvalitet for pengene.

Tilbud på trampoliner i Bygma

Trampolin tilbud i Davidsens Tømmerhandel

Til og med den 28. juni kan du i Davidsens Tømmerhandel købe en trampolin inkl. sikkerhedsnet. Trampolinen er på 305 centimeter og med 54 fjedre. Du kan se tilbudet på trampolinen herunder:

Trampolin tilbud Davidsens TømmerhandelAndre butikker med tilbud på trampoliner

Foruden ovenstående tilbud kan du i uge 26 og og med den 27. juni 2012 finde tilbud på trampoliner i Metro. Her sælges en trampolin på Ø427 til ca. 970 kroner inkl. moms. Der kan desuden tilkøbes et passende sikkerhedsnet til knap 500 kroner.

Husk også at undersøge, hvilke attraktive priser der var at finde på trampoliner og tilbehør til trampoliner i oversigten over sidste uges tilbud.