Tilbud på trampoliner i uge 25

I uge 25 kan du finde tre forskellige trampolin tilbud i Coop. Det betyder, at du kan samle et helt trampolinsæt på tilbud, bestående af en trampolin med sikkerhedsnet, cover og beskyttelseskant. Herunder kan du se ugens gode tilbud på en trampolin.

 

Trampolin tilbud i Coop

Denne uges eneste – og ret attraktive tilbud på en trampolin – er at finde i Coop. Her kan du i denne uge få fingre i en firkantet trampolin inkl. sikkerhedsnet til kun 1.247 kroner, hvilket er halv pris af normalprisen på 2.494 kroner. Bestemt et godt tilbud, hvis du er på jagt efter en billig firkantet trampolin. Trampolinen fra Coop er firkantet og har følgende mål:

  • Længde: 300 cm.
  • Bredde: 210 cm.
  • Højde: 76 cm.

Trampolin tilbud i Coop - firkantet trampolin med sikkerhedsnet

Foruden ovenstående tilbud, er der også tilbud på en beskyttelseskant til samme trampolin. Er du i tvivl om, hvad beskyttelseskanter gør godt for, kan læse mere om beskyttelseskanter og kantpuder her.  Coop sælger en beskyttelseskant til trampolinen for knap 300 kroner – spar ca. 100 kroner.

trampolin tilbud i Coop - beskyttelseskant
Det sidste del og tilbud i sættet består af en god pris på et tilhørende beskyttelsescover til trampolinen. Her sælger Coop et cover til knap 200 kroner – spar ca. 50 kroner.

trampolin tilbud i coop - cover