Tilbud på trampoliner i uge 24

I uge 24 vil der være gode priser og tilbud på trampoliner i bl.a. Bygma, Davidsens Tømmerhandel og Jem & Fix. Uge 24 strækker sig fra mandag 11. til søndag 17. juni 2012. Som en del af beskrivelsen til de forskellige tilbud på trampoliner, som du kan se herunder, står der også, hvor langt ind i uge 24, tilbuddet gælder. Se oversigten af tilbud på trampoliner og tilbehør herunder.

 

Har du endnu ikke anskaffet dig og din familie en trampolin, så kan det stadig nås, inden det gode vejr forsvinder. Herunder kan du se fire forskellige gode priser og tilbud fra fire butikker i Danmark i den kommende uge – uge 24.

Trampolin tilbud i Davidsens Tømmerhandel

I Davidsens Tømmerhandel kan du indtil 14/6 købe en stor trampolin (diameter på 426cm med 96 fjedre) inklusive sikkerhedsnet til 1.299. Derudover kan man købe en stige til 129 kroner. Overvejer man dette pakketilbud, bør man også kaste et blik på trampolin tilbuddet fra Bygma, som omtales lidt længere nede.

Trampolin tilbud i Davidsens Tømmerhandel i uge 24

Pakketilbud i Bygma – trampolin, sikkerhedsnet og stige

Bygma sælger til og med 16/6 en trampolin med en diameter på 396 cm inkl. stige og sikkerhedsnet til 1.699, hvilket må siges at være et fint tilbud, hvis kvaliteten også er god. Pakketilbudet på trampolinen er værd at fremhæve, da der foruden sikkerhedsnet og sælges stige til trampolinen, hvilket er usædvanligt i sådanne tilbud.

Trampolin tilbud i bygma i uge 24

Trampolin tilbud i Jem & Fix

I Jem & Fix forhandles en stor trampolin med en omkreds på 426 cm. Prisen er 998 og så kan man vælge derudover at købe et sikkerhedsnet til 498 kr. Tilbudet løber til og med 16/6.

jem og fix trampolin tilbud i uge 24
Trampolin tilbud i Harald Nyborg

Ugens billigste trampolin kan du finde i Harald Nyborg. Den koster 895 kroner og har en diameter på 396 cm. Dertil kan købes et sikkerheds net til 499 kroner. Tilbudet minder dermed meget om tilbudet fra Jem & Fix, som omtales ovenfor. Trampolin tilbuddet i Harald Nyborg gælder til og med 11/6.

Tilbud på trampolin i Harald Nyborg i uge 24