Have trampolin

Hvor børn før i tiden løb rundt bliver der i dag hoppet. Trampolinerne har for alvor gjort deres indtog i de danske haver, hvoraf mange prydes af den runde 3-4 meter brede have trampolin. Her får du en hurtig guide til trampolinen i haven, så du får købt den rigtige og sikkerheden er i orden.

 

Sikkerhed i haven
For det første er der en lang række sikkerhedsforanstaltninger, du som forældre til hoppende børn bør overveje. Det kunne handle om sikkerhedsnet, opsyn, forårstjek, regler og fonuft og om forholdet mellem kvalitet og pris. Som så meget andet hænger pris og kvalitet sammen, og da trampolinen formodentligt skal benyttes af dine børn, bør du ikke gå på kompromis med kvaliteten. Læs mere om at opnå sikkerhed på og omkring trampolinen i haven.

De mange fordele
Bliver du plaget af dine børn om at få en have trampolin, så kan argumenterne til tider være en smule ensidede. Men faktisk er der et hav af fordele ved at anskaffe sig en have trampolin og det er ikke sikkert, at dine børn kan se udover det faktum, at det sjovt at hoppe. Overvej derfor også følgende fordele: Det kan udvikle dine børn fysisk og psykisk, det kan forøge selvtilliden, det motionerer, skaber sociale bånd, det opfordrer til at komme ud i den friske luft – og så kan du måske selv få glæde af have trampolinen også. Læs meget mere om de mange fordele ved at anskaffe sig en trampolin til haven.

Tilbehør og ekstraudstyr
At købe en have trampolin indebærer ofte køb af diverse tilbehør og ekstraudstyr. Afhængig af hvad du får med købet af selve trampolinen, kan det dreje sig om sikkerhedsnet, framenet, beskyttelsespresenning, forankringssæt (f.eks. til stormsikring), stige og kantpude. Læs mere om de forskellige muligheder for at købe tilbehør til sin have trampolin.

Mange have trampoliner kan faktisk graves ned. Det kaldes nedsænkede eller nedgravede trampoliner. Om din have trampolin er velegnet til dette formål ved producenten eller sælgeren. Det står højst sandsynligt også i den medfølgende sikkerhedsmanual. Læs mere om nedgravede have trampoliner her.

God fornøjelse med din have trampolin.

En tanke om "Have trampolin"

  1. Pingback: 5 typer af trampoliner – Trampolin Tilbud