Giv en trampolin i julegave

Selvom der for tiden reklameres væsentligt mindre (hvis overhovedet) for trampoliner, så kan man også om vinteren købe trampoliner og trampolin tilbehør online og i de fysiske butikker. Vi har taget en stikprøve på forhandlere og tilbud på trampoliner her op til jul.

 

Julen nærmer sig, og som altid kræver det stor tankevirksomhed at beslutte, hvem der skal have hvad i julegave.

Eftersom dette site omhandler trampoliner og tilbud på trampoliner, finder jeg det relevant at fremhæve, at man faktisk kan købe trampoliner på tilbud eller til udmærkede priser – selv her om vinteren. Det er en oplagt gaveidé til ungerne – ja faktisk til hele familien – også selvom det kræver et ganske stort træ og noget meget bredt gavepapir.

Selvom der reklammeres væsentligt mindre for trampoliner og trampolin tilbehør i disse måneder, så kan du i mange webshops (og fysiske butikker) fortsat købe trampoliner. Jeg har netop udført en stikprøve og har identificeret, at det er muligt at købe trampoliner i følgende butikker:

– Bilka.dk
– Harald Nyborg
– Bygma
– Silvan
– Og selvfølgelig brugt på Den Blå Avis, Gul & Gratis mv. Læs mere om at købe en brugt trampolin.

Er der tilmed tilbud på trampoliner om vinteren?

Godt nok holder den ugentlige opdatering om, hvor du kan købe trampoliner på tilbud pause (men vender tilbage til foråret) men her er alligevel en opsamling af relevante tilbud her op til julemåneden.

Her sidst i november kan du nemlig stadig finde trampoliner på tilbud eller til gode priser i Silvan. Silvan sælger pt. en trampolin af høj kvalitet med diameter på 490 centimeter til 2.999 kroner. Dertil kan der købes en sko- og jakkeholder til 129 kroner eller et sikkerhedsnet til 1199 kroner.

Du kan her læse mere om at vælge den rette trampolin størrelser eller om diameter og mål på trampoliner.

Silvan sælger ligeledes en Deluxe Trampolin med Ø427 CM til 2.599 kroner. Tilhørende sikkerhedsnet koster knap 830 kroner.

Billedet herunder viser de trampoliner og det tilbehør til trampoliner, du lige nu kan købe i Silvans webshop.

trampoliner i silvan